Hur man gör en DIY Bröllop Gästbok

Bröllopet är en av de viktigaste tillfällen i vårt liv. Vi utövar mycket arbete bara för att lyckas, men när hela firandet blir en suddighet. Vi kan inte komma ihåg vem som var där eller hur firade de med dig den här dagen. Det är när böckerna kommer in. Gästboken är ett sätt att komma nära dina gäster på bröllopsdagen och det är en av de skatter du kommer att fortsätta titta på varje årsdag. Skulle det inte vara trevligt att göra din egen gästbok och göra dessa saker till en värdefull bit för att påminna dig om din stora dag? I den här artikeln kommer vi att veta hur man gör en DIY bröllop gästbok.

Stegen i att göra en DIY Bröllops Gästbok:

(Instruktioner för konventionell gästbok):

1. Köp en klippbok eller en vanlig journal i din närmaste bokhandel. Leta efter den som har en ringbindning och kan läggas platt när den öppnas på bordet.

2. Var kreativ och dekorera omslaget till din gästbok. Välj några konstpapper som kommer att följa med motivet i ditt bröllop. Skär sedan ut dessa papper och lima det på omslaget. Gå sedan över till några av dina bilder som ett par och gör en collage ut ur den. Eller ännu bättre, limma en kopia av din bröllopsinbjudan för att påminna dig om den lyckligaste dagen för dig och din man.

3. När du har dekorerat omslaget på din gästbok, få en post och klistra den framför omslaget för att alla gäster ska se. Uppmuntra dem att bidra till boken. Låt dem gärna skriva ut allt de har på meddelandet för er båda. Dedikationer uppmuntras också att hjälpa dem att vara kreativa med sina skrivningar. Låt dem dessutom rita något om ord inte räcker för att förmedla sitt budskap till er båda.

4. Placera gästboken precis utanför dörren innan du går in i receptionen. Inkludera några markörer med olika färger så att alla kan utnyttja sin kreativa sida. Kontrollera markörerna först före bröllopsdagen och se till att det inte blöder för att förhindra att någon störs innan du går in i receptionen.
(Instruktioner för Notebok Gästbok):

en. Köp dekorativa notekort som kommer med samma färg med dina bröllopsfärger. Se till att varje gäst borde ha en.

b. Köp sedan några konsttillbehör som färgade pennor, diverse klistermärken och metallpennor och använd den för att dekorera varje kort. Din fantasi är din gräns så frigör din konstnärliga sida och vänd varje notkort till ett mästerverk.

c. Placera noterkorten på framsidan innan du går in i receptionen och lämna en liten anteckning som uppmuntrar alla gäster att vara kreativa med sitt budskap och engagemang.

En enkel touch av kreativitet går långt. Gör din egen Bröllops gästbok och du kommer att se tillbaka på din bröllopsdag på ett mer speciellt sätt än det vanliga.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *