Hur man gör en peruk ser naturliga

Det finns få saker som en person kan göra för att hålla sina syntetiska peruker som naturlig ”som möjligt”, men det kräver lite underhåll och verkligheten. Syntetiska peruker är inte äkta hår, de är syntetiska. Du kan få dem att se så naturligt som möjligt, men verkligheten är att de inte är gjorda av äkta människohår och över tid, hårkvalitet och fibrer kommer att ändra göra håret ser onaturliga eller syntetiska.

Den genomsnittliga livslängden för en syntetisk peruk som bärs dagligen är cirka tre månader. Gilla det eller inte, är detta ett faktum. Du kan hålla din peruk längre än det, men då som vi lura? Din peruk kommer att börja se ut som en peruk. Så om du är en av dem som påstår sig ha en syntetisk peruk som har varat dig ett år, du tyvärr kan vara en av dessa människor där ute som tycker ditt hår ser fantastiska och det kanske väl så, men vi kan också säga att du en bär en peruk. Den vanligaste orsaken till att peruker bli märkbara är att många kunder håller längre än de borde. Nedan är några saker som du kan göra för att hålla dina peruker så naturliga som möjligt så länge som möjligt.

peruk-bridesire

1) Förstå att syntetiskt hår livslängd som noterades av peruk tillverkare är världsomspännande 90 dagar med tvättning mellan varje 6-8 bär. Vänligen inte lura dig att tro att din peruk ser ut precis som det gjorde när du drog ut lådan 3 eller 4 månader sedan. Det gör bara inte. Vi kan berätta att du har en peruk på!

2) vet hur man korrekt ta hand om din peruk. Det är syntetisk så det betyder att du bör endast använda produkten som är utformad för syntetiska hårfibrer. När peruk butiker säljer peruk kit, de säljer dem av en anledning, men alltför många kunder vill spara en dollar och undvika dem. En peruk cap hjälper dig att hålla insidan av peruk, gnugga gratis och lukt doft fri, och de formulerade peruk schampo och peruk sheens kommer bekämpa varje frizzing eller mattor av hår som tenderar att göra det ser ”wiggy” över tiden. Detta är viktigast efter tvättning av peruker, som det ska sprayas med en glans eller peruk balsam och torka för bästa resultat.

3) Var beredd att köpa två peruker och inte en. Alltför ofta peruk shoppare köpa en peruk och bär livet ur det, och sedan är i panik när peruken ser inte längre naturligt och de behöver en bråttom. Då blir det en peruk akuta och ofta, kan peruken vara slut i lager, kan din favoritfärg har upphört så vidare och så vidare. Om du hittar en peruk, som passar dig och du vill köpa två av dem. Vissa peruk butiker kommer att ge dig en rabatt om du köper fler än en av samma objekt. Fördelen med att ha en andra peruk även kallad ”back up” peruk är att du lätt kan utse en peruk för din hemma peruk, och den andra peruk för ditt arbete eller gå ut offentligt peruk. Beroende på vilken bärs mer eller mindre ger möjligheten att ha en peruk runt som ser fantastisk hela tiden eftersom dess slitna mindre än den andra. Med två peruker är också en bra idé om du planerar att tvätta vinge två peruker är ett måste och kommer att hindra från att hamna med en peruk nödsituation. När dina peruker börjar leta ”wiggy” kan du omedelbart ha en annan att kasta om och ingen är allt klokare om håret situation.

4) Välj rätt färg och hålla fast vid det. Om du inte vill att alla på kontoret att veta att du bär en peruk, inte gå från blekmedel blond till rött, och sedan ändra ditt hår tillbaka till brunt de närmaste två månaderna. Alla vet att om du färgat ditt eget hår så mycket, du skulle inte ha något hår. Skadan skulle vara oöverstigliga. Om du verkligen är orolig för människor att ta reda på att det inte är ditt eget hår, välja en färg som är närmast din naturliga hårfärg och lära sig att hålla fast vid det. Dessutom är att köpa mer än en av peruken ett säkert sätt att se till att även om din peruk färg blir slutat tillverkas kommer du fortfarande ha en back up på plats för att ge dig tid att hitta en alternativ stil i samma färg eller ändra helt och hållet.

5) kam eller borsta peruk precis som du gör ditt eget hår och placera peruk på huvudet för att matcha hårfästet. Alltför ofta kunder tycker att nu när de har en peruk, de kan bara lägga den och gå. Ja, peruker kan vara pre-stil men du behöver fortfarande kamma dem eller borsta dem i någon form av stil som passar ditt ansikte. Om du frågar någon, kan en person lättast upptäckas genom att bära en okammad peruk eller peruk som ser ut som det var bara plopped på personens huvud. Hur hemskt är det. Se till att du när du sätter på din peruk som du använder öronflikarna insidan av locket som en guide om var din peruk linje ska placeras. Ingen har en hår linje som berör deras ögonbryn! Åtminstone hoppas vi inte. Använd ditt sunda förnuft och sätta peruk på att matcha där håret är eller var tidigare. Om peruken inte sitter korrekt på huvudet, kan du behöva justera remmarna inuti locket för en fastare grepp eller du kan behöva använda tejp och lim. Många salonger kan hjälpa dig att placera en peruk på rätt sätt om du behöver hjälp. Om peruk fortfarande inte sitter på huvudet på rätt sätt kan du behöva överväga att ha en anpassad peruk för en korrekt montering.

Om det fanns någonsin en person där ute som lurade oss alla, skulle det vara Raquel Welch. Hon hade burit peruker för år och ingen någonsin visste om det eller tänkt att be eftersom hon alltid såg så glamorös! Hon höll hennes hårfärg samma år och naturligtvis någon med sin budget hade flera säkerhetskopiera peruker att välja mellan när en slutfört sin livslängd. I alla fall, hon gjorde allt rätt och det kan du. Om det finns någon är ett bra exempel på hur man håller dina peruker ett dolt hår mysterium, är hon det. Du kan göra samma sak och hålla dem alla gissa.

Det finns inget som att kunna bära peruker tryggt och vet att alla tror att du bara har en stor ny frisyr. Det kan göras. Vi har arbetat med kunder som har lurade även deras makar bara genom att använda några av de knep och tips anges ovan för en peruk som ser ut som din egen naturliga hår.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *