Rihanna frisyrer – insikter för fans

Rihanna, från den vackra ön nationen Barbados, tog kontroll över den amerikanska musikindustrin med sitt debutalbum med titeln ”Music of the Sun.” Hennes singlar, som börjar med ”Pon de Replay” dominerade Skyltar. Och så småningom fick hon en Grammy Award.

Hennes kvav röst hänförd musikälskare. Och hennes förtrollande ansikte, inramat av vackra Rihanna frisyrer, charmade fotografer och vann över kändis kritiker. Var Rihanna född med naturligt vackra hår som kompletterar hennes perfekta ansikte? Hon var verkligen född med en vacker röst och bra gener, men den vackra Rihanna frisyrer är inte genetiskt utformade.

Rihannas hår berömmer hennes ansikte form

Med Rihannas frisyrer, är den enda roll som genetik spelade för att bestämma formen på hennes ansikte. Formen av ansiktet är det första och viktigaste aspekten som avgör om en viss frisyr häpnadsväckande fantastiskt, bara acceptabelt, eller oerhört fruktansvärda. Och Rihanna är inget undantag.

Tyvärr, liksom de flesta former av kvinnors ansikten, är Rihannas ansikte form av en kombination av två grundläggande ansiktsformer: ovalen och diamant. Förhållandet mellan längden och bredden på hennes ansikte närmar nära den klassiska ovalt ansikte. Men på grund av hennes hårfäste, är bredden över pannan exakt lika med bredden över hennes käklinjen. Detta gör hennes ansikte forma en diamant. Således, vem bestämmer Rihannas frisyrer måste överväga denna unika kombination. Naturligtvis behöver vanliga fans behöver inte bli en frisör för att avgöra om en viss Rihanna frisyr är bra eller inte. I själva verket finns det bara tre saker att komma ihåg.

Tre viktiga faktorer för Rihannas frisyr

Först måste fans komma ihåg att syftet med frisyrer är att skapa en illusion som kommer att göra ansiktsform ser närmare den ovala formen. Rihannas ansiktsform har redan rätt bredd och längd del, med undantag för den betydligt smal panna som gör hennes ansikte forma en diamant. Således Rihannas frisyrer behöver bara göra små justeringar i pannan området.
Att ta hand om den smala pannan, de flesta av Rihannas frisyrer ingår sida sopade lugg. Resten av hennes ansikte behöver bara exponeras. Detta är anledningen till Rihannas frisyrer utforskade området hår längder, från korta längder till längre längder. Om Rihanna frisyr är lång, kompletterar hon det med sido sopade lugg eller ser till att sidorna av håret krama hennes ansikte. Om Rihanna frisyr är kort, tillägger hon krona höjd eller borstar håret sidled för att lägga bredd till pannan.

För det andra måste fans komma ihåg att ditt hår är din kronan. Frisyr måste lyfta fram de bästa egenskaperna i ansiktet. I fallet med Rihanna, hon har fantastiska ögon som brädden med ofog. Dessa ögon kan bäst flaunted med lugg. Rihannas frisyrer kan använda nästan alla typer av smällar. Hon kan även komma undan med egyptiska lugg. Förutom skönheten i hennes ögon, har Rihanna fullt sensuella läppar som leder till en delikat haka. Denna funktion kan markeras med lager, bäst visas med rakt hår. Den rakt hår, på grund av enkelheten i linjer, inte distraherar ögat från ansiktet. Således är majoriteten av Rihanna frisyrer involverar rakt hår.

Och för det tredje måste fans komma ihåg att det finns mer till Rihanna frisyr än formen på hennes ansikte. Frisyr bör också återspegla kroppen och personligheten. Sedan Rihannas personlighet är som en popstjärna som kan hantera alla typer av musik, Rihanna frisyrer tenderar att luta sig mot den trendiga och ovanliga. Med hennes välformade kropp, blir det stora utbudet av val av Rihanna frisyrer bredare.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *